Doi copii și o femeie din Ucraina au primit îngrijiri medicale, în cele două vămi din județul Botoșani. Copiii, transportați la spital

Doi copii și o femeie din Ucraina au primit îngrijiri medicale,duminică, chiar în cele două vămi din județul Botoșani. Paramedicii SMURD prezenți în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au acordat primul ajutor medical pentru doi copii de cinci, respective 10 luni, care prezentau dureri abdominale și febră. Ulterior, aceștia au fost preluați de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, o femeie de 67 ani, care a intrat în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Stânca și prezenta contuzii, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

De duminică, de la ora 20.00, până luni dimineață, la ora 08.00, prin Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut și Stânca au intrat în țară 2.311 persoane și 465 autoturisme. Dintre acestea, 30 persoane au declarat că rămân în județul Botoșani, iar celelalte sunt în tranzit, transmite Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *