Valeriu Iftime nu se uită la bani. Ce bonus le-a promis jucătorilor de la FC Botoșani pentru calificarea în play-off

Foto: Prosport

Valeriu Iftime (61 de ani), patronul celor de la FC Botoșani, nu se mai uită la bani și plătește bine pentru o calificare pentru al treilea sezon la rând în play-off.

Nu mai puțin de 200 de mii de euro vor încasa jucătorii lui FC Botoșani, dacă nu vor pierde partida cu FC Argeș, ultima din sezonul regulat, și se vor califica în play-off.

Președintele lui FC Botoșani spune că această primă a fost stabilită încă de la începutul sezonului. Cătălin Anton speră că arbitrajul nu va decide partida decisivă pentru calificarea în play-off.

Noi am fost tot sezonul pe loc de play-off și acum riscăm să cădem în play-out. Acesta este fotbalul, nu avem ce face, trebuie să câștigăm în ultima etapă. Nu luăm în calcul să ratăm play-off-ul, sper ca jucătorii să se mobilizeze. Este foarte important pentru club să obținem calificarea în play-off, pentru comunitate, pentru toată lumea.

Jucătorii au o primă de 200.000 de euro pentru calificarea în play-0ff, este primă de obiectiv. Noi suntem cu salariile la zi, nu avem probleme financiare. Sper ca jucătorii să înțeleagă cât de important este acest meci. Cine își va dori mai mult victoria, va ajunge în play-off. Sperăm ca arbitrajul să fie corect și totul să se decidă pe teren.

În ultima perioadă cred că a intervenit o oarecare relaxare în rândul jucătorilor, dar acum trebuie să demonstreze că merită să fie în play-off”, a declarat Cătălin Anton, pentru Playsport.

Partida dintre FC Botoșani și FC Argeș se va disputa, luni, de la ora 17:30, în direct la Digi Sport 1. Înaintea meciului direct, cele două formații sunt despărțite de un singur punct în clasament. Botoșani are 46, în timp ce FC Argeș are 45.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *