Marius Croitoru, despot la FC Botoșani: ”Nu face fiecare ce vrea!”

FC Botoșani a ajuns la al treilea meci fără victorie, după eșecul cu Farul Constanța, scor 0-2. Mihai Ciobanu, secundul lui Marius Croitoru de la FC Botoșani, a mărturisit că moldovenii trebuie să treacă rapid peste eșecul cu Farul Constanța pentru că trebuie să câștige cu orice preț duelul cu FC Argeș, din ultima etapă a sezonului regulat.

Ciobanu a dezvăluit că este presiune mare pe echipa din Moldova și a oferit câteva detalii și de la antrenamente, unde Marius Croitoru conduce cu o ”mână de fier”.

Concluzia este că trebuie să ne gândim la meciul următor. Nu mai e nimic de făcut cu meciul acesta. Suntem la mâna noastră. Trebuie să câștigăm meciul următor și am terminat campionatul. Astfel de situații apar (n.red. greșelile jucătorilor), într-un meci de care pe care. Băieții au avut atitudine, și-au dat silința. Azi am întâlnit o echipă inspirată, cu puțină șansă la primul gol. Au fost susținuți de un public care trebuie remarcat. Presiunea este la fiecare joc. Cred că ei sunt obișnuiți cu presiunea. Și la antrenament este presiune. Marius nu îi lasă să facă fiecare ce vrea”, a declarat Mihai Ciobanu.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *