Ce Modele de Pantaloni se Poartă și Cum Pot fi Stilizați în Mod Creativ

https://pikwizard.com/photos/adult-person-clothes–20a8da2895a87e863895788c3e966e31-m.jpg

Modelele clasice de pantaloni sunt abandonate adesea pentru a opta pentru piese mai interesante și creative, capabile să constituie elementul central al ținutei. Dacă în trecut, bluzele erau cele care se remarcau prin gradul mare de diversitate, iar pantalonii se încadrau mai degrabă într-un standard, putem vorbi de o explozie a modelelor de pantaloni, care schimbă automat întreaga ținută.

Foggi.ro are o colecție deosebită de pantaloni pentru femei, care reunește modele unice, încadrate în diferite categorii și registre stilistice, care permite integrarea lor facilă în stilul adoptat în mod obișnuit de clientă. Pentru că unul dintre scopurile foggi este oferirea de servicii și produse calitative, vă veți bucura cu siguranță de o experiență excelentă, care vă va depăși așteptările.

În primul rând, tocmai pentru că aveți la dispoziție o varietate atât de mare, vă poate fi destul de greu să vă hotărâți. De aceea, v-am pregătit o scurtă clasificare a principalelor categorii de produse, însoțită de caracteristicile lor particulare.

 Iată principalele modele de pantaloni din colecția Foggi:

  1. Pantalonii de trening. Tocmai pentru că au câștigat extrem de mult teren în ultimul timp pe fondul apentenței pentru piese lejere și comode, acest lucru se reflectă din plin și în colecția foggi, ceea ce înseamnă că diversitatea de pantaloni de trening este extrem de mare:

 

  • Pantalonii de trening clasici. Aceștia s-au păstrat mereu în tendințe și pot fi gasiți în foarte multe culori.

 

  • Pantalonii cu tur lă Aceștia sunt o creație mai nouă, care s-au bucurat de apreciere atât din partea bărbaților, cât și a femeilor, datorită lejerității pe care o oferă acest model celui care îi poartă. Dacă nu sunteți adepta acestui tip de îmbrăcăminte, aveți la dispoziție multe alte modele de pantaloni cu tur normal.

 

  • Pantalonii mulati. Nici aceștia nu au ieșit din tendințe și sunt perfecți pentru a va pune în evidență talia și picioarele.

Unul dintre principalele avantaje este perioada lungă în care pot fi purtați deoarece aceștia sunt potriviți indiferent de anotimp. Chiar și pantalonii scurți de vară au adoptat stilul blugilor de acest gen.

În plus, sunt cu siguranță cei mai comozi si lejeri dintre toate modele existente. Având în vedere stilul de viață dinamic și multitudinea de sarcini care trebuie rezolvate zilnic, astfel de piese pot fi o salvare, care vă vor ajuta sa arătați la modă și să vă simți bine în pielea voastră în același timp.

 

2. Pantaloni de piele ecologică. Imitația de piele a câștigat mult teren în industria fashion după ce mișcarea vegană a devenit mai cunoscută și mai vocală, crescând gradul de conștientizare în ceea ce privește violența asupra animalelor. Aceasta arată extrem de bine atât atunci când este folosită pentru confecționarea jachetelor, cât și pentru pantaloni, în special cei mulați.

3. Pantaloni de catifea. Acest material și-a găsit o utilizare mult mai largă decât în trecut, fiind apreciat chiar și în confecționarea pieselor mai sport sau mai lejere, precum pantalonii sau treningurile pentru femei.

4. Pantaloni scurți. Aceștia trebuie să fie nelipsiți din garderoba de vară a oricărei femei, pentru că asigură o lejeritate sporită și vă ajută să faceți față cu succes temperaturilor caniculare care sunt greu de suportat.

5. Pantaloni cu imprimeu. Fie că este vorba de dungi, buline sau animal print, imprimeurile vor avea întotdeauna puterea de a schimba radical o ținută, scoțând-o din anonimat pe cea care îi poartă.

 

Cum pot fi stilizate aceste tipuri de pantaloni pentru un look reușit?

Pentru o apariție cool nu este suficient să alegeți doar piesele potrivite, ci trebuie să le combinați inteligent, astfel încât acestea să se potrivească. Pentru a nu da greș, este bine să urmați același registru stilistic.

În primul rând, pantalonii sport pot fi combinați cu bluze și tricouri lejere, din bumbac, care inspiră nonșalanță și un aer relaxat. De asemenea, la niște pantaloni simpli, puteți adăuga o bluză cu model sau cu un imprimeu chic.

Pantalonii de piele pot fi potriviți pentru o ținută de seară, ceea ce înseamnă că pot fi combinați cu materiale mai prețioase și mai elegante precum mătasea, o țesătură cu structură sau chiar dantelă. Totuși, este bine să evitați satinul pentru a nu avea un luciu prea accentuat în întreaga ținută.

Pantalonii de catifea merg bine în combinație cu bluze din materiale ceva mai pline. Un jerseu mai gros se va potrive perfect cu astfel de pantaloni, conturand o ținută potrivită pentru zile mai reci.

La polul opus, pantalonii scurți, indiferent de materialul din care sunt confecționați, trebuie combinați cu topuri vaporoase, din materiale specifice verii, precum inul.

Nu în ultimul rând, pantalonii cu imprimeuri pot fi o piesă extrem de greu de asortat, mai ales dacă nu sunteți deja obișnuită cu ținutele mai îndrăznețe și extravagante. Pentru a păstra o notă de rafinament, este bine să asortați cu o bluză simplă, fără imprimeu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *