Drama prin care trece un artist din Botoșani după moartea părinților săi. „Am avut discuții cu preoții, am mers și la mănăstiri…”

Indragitul interpret Ionel Padurariu trece prin momente cumplite dupa moartea ambilor parinti. Durerea e atat de mare incat nu mai poate intra in curtea casei parintesti. Ionel Padurariu s-a gandit chiar sa darame casa parinteasca sa scape de trauma pierderii parintilor.

Botosăneanul Ionel Padurariu traverseaza o perioada extrem de dificila. Si-a pierdut tatal in urma cu cinci luni, asta dupa ce si mama lui s-a stins din viata acum sase ani.

”Este foarte greu cand iti pierzi ambii parinti! Dupa moartea tatalui am intrat intr-o stare grea, poate chiar un pui de depresie. Mai ales cand merg la casa parinteasca, eram obisnuit sa gasesc pe cineva, pe mama, tata, acest lucru ma darama ca stare sufleteasca. Nu mai locuieste nimeni acolo, e o tristete foarte care imi cuprinde sufletul.  Traind de atatea ori aceste stari, m-am gandit ca mai bine as gasi o livada inflorita si n-as mai vedea aceasta casa. Desi, o iubesc, imi iubesc locul natal, unde m-am nascut, dar aducandu-mi atata tristete am avut momente in care m-am gandit ca trebuie sa daram casa parinteasca si poate n-o sa mai am starile astea. Poate ca e un lucru nefiresc ca am gandit asa, poate lumea zice ca am innebunit, dar asta am gandit in unele momente de disperare.”, a declarat Ionel Padurariu pentru Star Popular.

Cantaretul incearca sa se intareasca si sa mearga mai departe. Si-a gasit putina alinare in discutiile pe care le-a avut cu fratii lui dar si cu preotii.

”Am avut discutii cu preotii, am mers si la manastiri, le-am spus durerea mea si am gasit alinare in sfaturile lor. La un psiholog nu m-am gandit dar mizez mai mult pe partea duhovniceasca.”, a mai marturisit cantaretul.

Faptul ca efectele pandemiei s-au mai diminuat si a avut evenimente, l-a facut pe Ionel Padurariu sa mai scape de gandurile negre.

Sursa: Starpopular.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *