Scandalos! O profesoară de sport din Botoșani acuzată că s-ar fi folosit de o elevă ca să se răzbune pe părinții săi

Încă un caz scandalos iese la iveală la Liceul „Ștefan Luchian” din Ștefănești. O profesoară de sport ar fi făcut de râs o elevă ca să se răzbune pe părinții acesteia. Cazul a fost înregistrat în aprilie, anul trecut, când o profesoară de sport ar fi făcut de râs o elevă care se afla în perioada menstruației și nu putea fi activă la ore.
Scandalul ar fi pornit de la un proces pe care profesoara îl are, alături de soțul ei, la Judecătoria Săveni. Părinții fetei au fost chemați ca martori, dar pentru că au refuzat să se prezinte, cadrul didactic și-a manifestat supărarea pe fata lor. Tânăra a primit absent pentru că nu a putut face sport, în schimb cei care lipseau nu, așa că tatăl acesteia a făcut reclamație.

„Ora de sport a început la orele 08.00 și nu toți elevii au fost prezenți, dar nu au avut consemnat absent”, se precizează într-o sesizare făcută chiar de către conducerea Primăriei Ștefănești.

Comportamentul profesoarei a fost discutat în cadrul unei ședințe online, dar aceasta a văzut că se discută despre ea și atunci ar fi răbufnit, „a dat buzna peste membrii consiliului de administrație ce se aflau în biroul doamnei director, a smuls practic telefonul directorului unității din mână sau cum era acesta poziționat și a început bâlciul, balamucul”, se precizează în aceeași sesizare.

Plângerile cu privire la comportamentul profesoarei au ajuns și pe masa Inspectoratului Școlar Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *