Administratorul unei firme a ajuns la spital în urma unui accident de muncă

Un accident de muncă a avut loc luni, în localitatea suceveană Vicovu de Jos. Un bărbat, care lucra la construcția unui cămin cultural, a căzut de la înălțime. Este vorba despre Marius Florin J., administratorul unei firme, care lucra  pe un șantier situat în comuna Vicovu de Jos, loc unde se construiește un cămin cultural.

Acesta împreună cu alți doi muncitori tencuiau pereții interior ai construcției care au o înălțime de aproximativ 6 metri. Pentru a face acest lucru, aceștia au instalat o schelă pe care montat panouri, prin care au separat încăperea principală cu pereți de 6 metri, în două nivele cu înălțimea de aproximativ 3 metri. Pentru a ajunge de la primul la al doilea nivel, aceștia au instalat o scară.

Bărbatul a vrut să urce de la primul nivel către al doilea, având în mână un cancioc și o gletieră, însă într-o clipă de neatenție, acesta a călcat greșit pe scară și căzut de la o distanță de aproximativ doi metri. Acesta a fost transportat la spital. Polițiștii fac cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, și „vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *