Licitație de 1,1 milioane de lei pentru reabilitarea clădirii Palatului Administrativ din Botoșani

Instituția Prefectului a lansat, luni, licitația pentru stabilirea firmei de construcții care va derula lucrările de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ din Botoșani. Este vorba de lucrări de reparații curente a tencuielilor exterioare, respectiv a treptelor și podestelor clădirii care adăpostește atât Prefectura, cât și Consiliul Județean. Obiectivul de investiție va fi finanțat cu fonduri bugetare., iar valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.155.040 lei.

„În prezent tencuiala exterioară a clădirii se desface de pe zidărie și au fost necesare numeroase intervenții de curățare, deoarece zona este intens circulată și constituie un real pericol. Astfel se impune îndepărtarea și refacerea în totalitate a tencuielii. Toate ornamentele clădirii se vor reface în totalitate. Lucrările propuse nu vor modifica elementele de fațadă și nici culorile clădirii”, susțin reprezentanții Prefecturii Botoșani.

Firmele de construcții interesate să facă aceste lucrări trebuie să depună ofertele până pe 16 martie., în aceeași zi urmând a fi deschise și ofertele acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *