FOTO Doliu în sănătate! A murit un cunoscut medic din Botoșani

Un cunoscut medic din județul Botoșani a murit la Spitalul Județean, unde a fost internat mai multe zile. Este vorba despre medicul de familie Marius Nicolae Bogdan, în vârstă de 63 de ani, pentru care s-au făcut mai multe apeluri pe rețelele de socializare pentru donare de sânge.

Din păcate, acesta suferea de o boală gravă, care i-a distrus măduva osoasă. În ciuda eforturilor făcute de colegii săi medici, doctorul a decedat.

Medicul a fost repartizat la Flămânzi cu câțiva ani înainte de Revoluția din 1989. S-a implicat în evenimentele istorice de atunci și a înființat filiala PNȚCD din Flămânzi. Și-a practicat meseria cu pasiune mai întâi la Dispensarul Uman ,,Nicolae Bălcescu”, iar mai târziu, ca medic de familie în Flămânzi și Frumușica. Bucurându-se de aprecierea și respectul cetățenilor din cele două localități a fost ales consilier.

„Fiind adeptul proverbului ,,Mens sana in corpore sano”, domnul doctor a fost fondatorul, președintele de onoare și finanțatorul echipei de fotbal ,,Flacăra 1907”- Flămânzi, dar și arbitru de fotbal în cadrul AJF Botoșani. A investit atât în sport, cât și în cabinetele medicale dotate la standarde înalte. A salvat mii de vieți, dar și-a neglijat propria sănătate crezând, probabil, că boala nu se poate atinge de medici. Comunitatea noastră a pierdut prematur un OM adevărat, un profesionist autentic și un foarte bun diagnostician, dar sperăm să continue să ne vegheze din împărăția cerurilor. Dumnezeu să vă ierte, domnule doctor! Sincere condoleanțe familiei! Îi mulțumim lui Dumnezeu că am avut ocazia să vă cunoaștem și să împărtășim cu dumneavoastră atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin frumoase în anii pe care i-ați petrecut în comunitatea noastră. Ați fost un flămânzean adevărat!”, transmit cei care l-au cunoscut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *