FOTO Momente emoționante la un hotel din Botoșani în care au fost cazați zeci de ucraineni. Doi părinți au plâns de fericire

Momente emoționante au avut loc la un hotel din Botoșani, în care au fost cazați zeci de refugiați din Ucraina. Doi soți ucraineni și-au sărbătorit copilașul, la împlinirea unui an, cu ochii lacrimi. Totul s-a petrecut la hotelul Rediu, unde în ultimele zile, au fost peste 200 de ucraineni.

Cei doi soți au o fetiță, Eliza, care duminică a împlinit un anișor. Angajații hotelului le-au pregătit o surpriză și i-au adus un tort fetiței lor. Atât de emoționată a fost mama încât i-au dat lacrimile.

„Este cu adevărat înspăimântător prin ce au trecut ca să ajungă până aici. Ajung foarte triști și chiar fără speranțe că într-o zi vor avea ocazia să se întoarcă la casele lor. Toată viața lor a luat o întorsătură neașteptată în ultimele zile. Este cazul și unei familii de ucraineni care au fost norocoși să fugă din calea razboiului. Astăzi, micuța lor prințesa, Eliza, împlinește 1 an și ar fi trebuit să își petreacă ziua împreună cu alți copii. Dar toate planurile lor au fost date peste cap. Înmărmuriti de ce se petrece în țara lor, singura lor bucurie este că sunt împreună, în siguranță. Echipa Rediu a încercat să le aducă un pic de bucurie și am sărbătorit-o pe micuța Eliza, chiar dacă invitații ei nu au fost prezenți”, susțin reprezentanții hotelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *