Spitalul Județean Botoșani face angajări. Opt posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a scos la concurs mai multe posturi spre a fi ocupate. Este vorba de un post de economist la Serviciul contabilitate. Concursul este programat pentru 17 martie.

De asemenea, la Compartimentul supraveghere aparatură medicală se caută un inginer specialist în specializarea inginerie medicală, inginerie fizică, concursul urmând să aibă loc pe 21 martie. Un post de inginer specialist este scos la cocurs și la Biroul Tehnic- Serviciul ATA, cu concurs pe 22 martie.

La Compartimentul electricieni-Serviciul ATA sunt disponibile două posturi de muncitor calificat-electrician, cu concurs pe 23 martie, iar la Compartimentul bucătărie sunt scoase la concurs două posturi de bucătar, cu concurs în 24 martie. Spitalul Județean a mai scos la concurs și un post de îngrijitor la Compartimentul asigurare curățenie spații nemedicale, cu concurs în data de 28 martie. Dosarele de concurs se depun până pe data de 9 martie, iar concursul constă în probă scrisă, probă practică și interviu. Vezi aici cerintele pentru concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *