Sume consistente pentru tratamentele unor pacienți internați la Spitalul Județean. Care a fost cel mai mare decont făcut de CAS Botoșani

bolnavi spital, stiri, botosaniCasa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani a decontat sume consistente, anul trecut, pentru serviciile medicale de urgență de care au beneficiat unii pacienți în Spitalul Județean ”Mavromati”.

Potrivit directorului general al CAS Botoșani, Alina Mustiață, cea mai mare valoare decontată de instituția de asigurări de sănătate se ridică la aproape 44.000 lei pe caz. Este vorba de servicii medicale acordate unor pacienți cu arsuri grave, șapte botoșăneni beneficiind de acestea.

În topul celor mai mari valori decontate de CAS Botoșani în anul 2021, pe un caz rezolvat, au mai fost următoarele diagnostice: proceduri de ventilare sau craniotomie pentru traumatisme multiple semnificative- 22 880 lei pentru un caz; bronșiolită acută la un nou născut prematur, cu o greutate de 800 grame, al cărui tratament a costat 23.142 lei și traheostomie sau ventilatie în cazul unui pacient, pentru care s-a decontat 21 349 lei.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *