Angajări în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate, majoritatea fiind pentru persoane cu studii medii.

Unitatea de Asistență Medico-Socială „Dr. Elena Popovici, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de infirmier grad profesional debutant. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, la Biroul achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical comunitar, grad profesional principal. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt”, comuna Vorona, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar (0,5 post). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Vorona, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, în cadrul Compartimentului gospodărie comunală, după cum urmează: muncitor calificat; muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Inspectoratul Poliție Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I (instalator sanitar și gaze). Vezi aici conditiile!

Inspectoratul Poliție Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I (electrician). Vezi aici codnitiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *