Accident produs de un șofer din Botoșani băut și fără permis! După accident, tânărul a dat bir cu fugiții

accident noaptea, ambulanta, stiri, botosaniUn tânăr de 22 de ani, din orașul Flămânzi, județul Botoșani, este cercetat de polițiștii suceveni după ce a condus băut, fără permis, a produs un accident și, în plus, figura ca fiind în carantină.

Accidentul a avut loc la data de 24 februarie, în comunsa suceveană Vama, când botoșăneanul a intrat cu autoturismul marca Audi într-un parapet metalic și gardul unei case.  Până la sosirea lucrătorilor de poliție, conducătorul auto si-a luat actele, cheia autoturismului și a fugit de la fața locului.

Oamenii legii au început să îl caute, acesta fiind identificat pe DN 17, la o distanță de aproximativ 4 km de locul produceri evenimentului. Florin L., în vârstă de 22 de ani, le-a explicat polițiștilor că a condus autoturismul, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un parapet metalic și un gard.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Totodată, s-a constatat faptul că acesta deține permis de conducere și figurează ca fiind în Carantină, din data de 22 februarie 2022 până în data de
26 februarie 2022.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *