Durere fără margini după moartea lui Carol, copilașul de doi ani din Botoșani care a căzut de la etaj: Veșnic în inimile și sufletele noastre

Părinții lui Carol, copilașul de doi ani din Botoșani, care a murit după ce a căzut de la etajul III al unui bloc, se pregătesc să-și înmormânteze puiul așa cum se cuvinte. Îndurerați, aceștia au transmis un mesaj simplu, dar plin de însemnătate după ce fiul lor a fost declarat decedat: „Veșnic în inimile și sufletele noastre”.

Chiar dacă ei nu îl vor mai avea pe puiul lor lângă ei fizic, îl vor avea în suflet pentru totdeauna, iar inimioara copilului și alte organe ale sale vor fi donate astfel încât Carol va „trăi” prin alți copilași, care aveau mare nevoie de ajutor.

Carol a fost declarat mort duminică seară

Carol fost declarat mort, duminică seară. Anunțul a fost făcut de medicii ieșeni, care au precizat că părinții acestuia au fost lăsați să își ia rămas bun de la el. Copilașul nu avea deloc activitate cerebrală.

„Pacientul de la Botoșani, pacientul de doi ani cu traumatism cranio-cerebral sever prin cădere de la înălțime, a fost declarat în cursul zilei de ieri, spre seară, în jurul orei 22.00, în moarte cerebrală”, a declarat Alina Belu, manager Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iași.

Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-a urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *