Gigi Becali face glume pe seama lui Valeriu Iftime. Ce mesaje îi trimite patronului de la FC Botoșani

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali și Valeriu Iftime au făcut multe afaceri în ultimii ani, iar cei doi au format o legătură de prietenie destul de strânsă. Gigi Becali a transferat pe parcursul timpului de la FC Botoșani jucători precum Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă,  Mihai Roman, Cătălin Golofca, Aris Soiledis, Malcom Edjouma, iar de pe urma acestor tranzacții a rămas prieten cu patronul formației antrenate de Marius Croitoru.

Gigi Becali și Valeriu Iftime, cei doi patroni din Liga 1, nu ezită să își trimită săgeți în public, iar de multe ori chiar se ironizează.

Gigi Becali face glume pe seama lui Valeriu Iftime

Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o are cu Valeriu Iftime și susține că Mihai Stoica, managerul general de FCSB, nu îl place pe afaceristul care o finanțează pe FC Botoșani. Mai mult, latifundiarul din Pipera a dezvăluit și cum îl tachinează pe Valeriu Iftime atunci când echipa condusă de Marius Croitoru este condusă la pauză sau chiar pierde meciurile.

„Iftime e simpatic. Eu nu mă supăr pe el niciodată. El, săracu, are 2-0 echipa adversă și eu îi dau mesaj la pauză: „Felicitări pentru scor” sau îi dau la final „Felicitări pentru victorie”. Mă întreabă Meme cum de îl suport, dar eu râd cu el, îmi place. E băiat bun, dacă nu era nici că stăteam de vorbă cu el”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Scandal Gigi Becali – Valeriu Iftime din cauza transferului lui Olimpiu Moruțan

Gigi Becali a primit recent o lovitură din partea lui Valeriu Iftime. Patronul formației FC Botoșani a câștigat procesul cu miliardarul FCSB după transferul lui Olimpiu Moruțan. Astfel, latifundiarul din Pipera trebuie să îi plătească finanțatorului echipei conduse de Marius Croitoru 279.000 de euro plus TV pentru cele 9% pe care le avea dintr-un ulterior transfer al lui Oli, dar și 41.789 de euro, dar fără TV, care este contribuția de solidaritate din aceeași afacere.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *