Pompier chemat la locul unui accident a constatat că victima este chiar fiica sa de 16 ani. Adolescenta a murit câteva minute mai târziu la spital

Foto: Observatornews

Tragedie pentru un pompier, supraviețuitor al exploziei de la Mihăilești. Bărbatul şi-a resuscitat propria fiică, în vârstă de 16 ani, victimă unui accident rutier. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Salvatorul făcea parte din echipajul de intervenţie care a fost solicitat la incidentul rutier. La faţa locului şi-a dat seama că unica lui fiică este victima. A reuşit să-i menţină funcţiile vitale până la spital dar, din păcate, acolo fata a murit, scrie Observatornews.ro.

Totul s-a întâmplat ieri în jurul orei 17.30 pe DN2C. Tânărul în vârstă de 18 ani şi prietena sa de 16 ani se întorceau spre casă după o plimbare cu maşina. La un moment dat tânărul care avea permis doar de o lună ar fi pierdut controlul. Maşina ar fi ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. În urma accidentului, tânăra de 16 ani a fost proiectată din vehicul şi a fost găsită inconştientă pe câmp de către salvatori, printre aceştia aflându-se şi tatăl fetiţei.

Acesta şi-a dat seama că ceva este în neregulă din primul moment, când a recunoscut maşina prietenului fetei sale, a început să-i acorde primul ajutor fetei până la spital şi asta pentru că fata a intrat în ambulanţă în stop cardio-respirator. Medicii de la spital nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Tânărul de 18 ani s-a ales doar cu răni uşoare şi are acum un dosar penal pentru ucidere din culpă deschis de poliţişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *