Un bărbat și-a înjunghiat soția. Botoșăneanul, trimis în judecată de procurori

Un bărbat din Botoșani care și-a înjunghiat soția a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul. Este vorba de Petru Tincu,  din orașul Flămânzi, care, pe fondul unui conflict spontan cu partenera sa de viață, și-a înjunghiat soția în abdomen, cu un cuțit. Botoșăneanul, în vârstă de 56 de ani, a comis fapta pe 14 decembrie 2021, însă a fost reținut abia pe 2 ianuarie 2022. El este acuzat de săvârşirea infracţiunii de  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”.

„S-a reţinut că, în ziua de 14.12.2021, în jurul orei 19.20, în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool şi al unor relaţii conjugale tensionate, inculpatul i-a aplicat soţiei sale, persoana vătămată T.E.D., o lovitură de cuţit în zona abdominală, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 30-35 de  zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Dosarul în care Petru Tincu este judecat pentru „violenţă în familie sub forma tentativei de omor” a fost trimis spre soluționare Tribunalului Botoșani, care urmează să stabilească ce pedeapsă va primi bărbatul.

Trist! Carol, copilul de doi ani din Botoșani, căzut de la etaj, a fost declarat mort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *