Bărbat din Botoșani, reținut de polițiști pentru furt. A smuls banii din mâinile a două femei, una dintre acestea gestionară

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniPolițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, duminică, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit faptul că acesta, în data de 20 februarie 2022, în timp ce se afla într-o unitate economică ar fi sustras o bancnotă de 50 de lei, din mâna gestionarei, ulterior părăsind localul. În aceeași zi, botoșăneanul, în timp ce se afla pe strada Marchian, profitând de neatenția unei femei, ar fi sustras din mâna acesteia, o bancnotă de 100 de lei, părăsind imediat zona respectivă.

”Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”,, a precizat Delia Nenișcu.

Trist! Carol, copilul de doi ani din Botoșani, căzut de la etaj, a fost declarat mort

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *