Cresc salariile unor angajați din Primăria Botoșani și instituțiile din subordine. Vezi grilele de salarii!

Salariile mai mici din Primăria Botoșani și instituțiile din subordine vor crește. Acestea se stabilesc la nivelul salariului de bază minim brut pe țară, garantat în anul 2022, care a ajuns în luna ianuarie la 2.550 lei.

Este vorba de salariile primite de referenți, polițist local cu studii medii, secretar, îngrijitor, paznic, muncitor necalificat. În rest, celelalte salarii rămân neschimbate.

De asemenea, se aliniază salariile aplicabile funcțiilor publice din cadrul Direcției de Asistență Socială, care erau mai mici, la cele aflate în plată la aparatul de specialitate al primarului, Poliția Locală și Serviciul de Evidență a Populației. Și salariile aferente funcțiilor contractualer din cadrul unor instituții din subordinea Primăriei vor fi alinitate la cele stabilite la aparatul de specialitate al primarului

”Practic, se egalizează între instituții salariile pentru aceleași funcții, acestea urmând să fie identice cu cele din primărie”, a declarat un reprezentant al Primăriei Botoșani

Salariul de bază al unui director executiv depășește 11.000 lei, iar al unui șef de serviciu 9.000 lei Salariul de bază al unui consilier pornește de la 3.000 lei și poate ajunge la 7000 lei, în timp ce salariul unui referent pornește de la 2.600 lei și poate ajunge la 4.500 lei.

Vezi aici salariile din Primăria Botoșani și instituțiile din subordine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *