Profesoara de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani, trimisă la reevaluare medicală după ce a pus patru elevi să stea în genunchi

Profesoara de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, care a pus în genunchi patru elevi, a fost sancționată de Comisia de etică a Inspectoratului Școlar Județean. Diana Damean nu va mai preda la clasa respectivă și, în plus, va trebui să meargă la un consult psihologic.

În paralel, se desfășoară și o anchetă de către Comisia de disciplină a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”.

Comisia de etică ce funcționează pe lângă Inspectoratul Școlar, a adus la cunostinta conducerii Inspectoratului, faptul ca, după audierea doamnei profesoare si a doamnei director (nr. prof Cristina Chiriac), a hotarat in unanimitate de voturi, sa transmita conducerii unitatii de invatamant, următoarele recomandari: suspendarea de la clasa a doamnei profesor si reevaluarea medicala, cu medic specialist in medicina muncii, altul decat cel initial”, a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Reamintim că, patru elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu din Botoșani au fost nevoiți să stea în genunchi cu mâinile deasupra capului la oră, pentru că ar fi vorbit neîntrebați la ora de Limba Română.

Profesoara a mai fost implicata într-un scandal, în vara trecută, când a pălmuit niște elevi de clasa VIII-a într-o excursie, motivat de faptul că aceștia făceau gălăgie.

Elevi puși în timpul orei să stea în genunchi cu mâinile deasupra capului, într-un colegiu din Botoșani

 

v

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *