FOTO Reparații provizorii făcute, vineri, de DJDP pe drumul județean DJ 208 I, la Tudora

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a intervenit, vineri, în regim de urgență, pentru efectuarea unor reparații provizorii pe drumul județean DJ 208 I, la ieșirea din localitatea Tudora spre Pașcani. Drumarii au pus piatră spartă pe porțiunea de drum afectată de alunecări de teren, acoperind astfel gropile adânci care puneau în dificultate șoferii care foloseau drumul respectiv.

Intervenția angajaților DJDP a avut loc la scurt timp după ce BotosaniNews a publicat un apel al senatorului liberal Cristian Achiței către autoritățile județene din Botoșani să intervină de urgență pe drumul respectiv.

„Faceți ceva pe Drumul Județean DJ 208 I, la Tudora! Pe drumul de întoarcere de la București, la intrarea în județul Botoșani dinspre Pașcani, pe DJ 208 I, la Tudora te întâmpină gropi și o îmbrăcăminte asfaltică distrusă, în dreptul unui renumit izvor, pe care parcă nimeni nu vrea să o bage în seamă. Și mai sunt câteva locuri la fel până se iese din Tudora.

Se pare că nu contează nici un telefon colegial sau un cauciuc distrus. Cineva vrea să arate cu tot dinadinsul că așa se intră în județul Botoșani! Măcar semnalizați zonele reparate și deja distruse sau gropile izolate! Faceți ceva!”, a fost apelul lansat de Cristian Achiței.

 

FOTO & VIDEO Tabără militară amenajată la Botoșani, în apropiere de granița cu Ucraina

One thought on “FOTO Reparații provizorii făcute, vineri, de DJDP pe drumul județean DJ 208 I, la Tudora

  1. Din fotografie nu se vad alunecari de teren. Gropile sunt cauzate de mari greseli de executie. De hotie. Bitum ars, straturi prea subtiri, compactare insuficienta etc. Domnul senator nu vede aceste probleme pe toate drumurile de la Bucuresti la Botosani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *