Copilul de doi ani din Botoșani, căzut de la etaj, transferat la Iași cu elicopterul SMURD

Carol, copilașul de doi ani, din Botoșani, care a căzut de la etajul III al unui bloc, săptămâna trecută, va fi transferat, vineri, cu elicopterul SMURD la o clinică din Iași.

Elicopterul SMURD a aterizat la unitatea militară 01189 din municipiul Botoșani pentru a-l prelua pe micuț. El va ajunge la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Reamintim că un copil de doi ani a ajuns la spital în stare foarte gravă, miercuri, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoșani. Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

La fața locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani pentru evaluare, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *