Se fac angajări în instituții publice din Botoșani. Vezi posturile scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier I A – Contabilitate. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat la Serviciul baze sportive și agrement. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: îngrijitoare, în cadrul Secției cardiologie și muncitor IV, nivel de calificare liftieră. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Durnești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu, 0,25 normă. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Nicșeni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – electrician în construcții, treapta I. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Santa Mare, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator financiar, grad II, studii superioare, 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de expert informatician, S, gradul IA, de la Biroul încasări PRATS Cornișa. Vezi aici condittile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *