Doi tineri din Botoșani, acuzați de uciderea unui bărbat de 63 de ani. Au fost trimiși în judecată

Doi tineri din localitatea Tudora au fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Dumitru Narcis Niță și Ioan Șuleriu sunt acuzați că au ucis un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate cu ei. Victima a fost găsită moartă pe marginea drumului, iar, în urma anchetei polițiștilor, s-a constatat că aceasta a fost ucisă de cei doi tineri, de 22 și, respectiv, 28 de ani.

Din verificări a reieșit faptul că în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit- o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuință, și, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn si apoi cu picioarele, în zona capului, ceea ce făcut ca botoșăneanul să moară.

Tinerii se află în prezent în Penitenciarul Botoșani, după ce instanța a emis mandate de arestare preventivă pe numele acestora. Dosarul lor va fi judecat de Tribunalul Botoșani.

Ei sunt cei doi tineri acuzați de uciderea unui bărbat din Tudora. Au primit mandate de arestare preventivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *