A încercat să treacă frontiera cu un autoturism radiat din circulaţie. Polițiștii de frontieră botoșăneni i-au făcut dosar

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Republica Moldova, care se afla la volanul unui autoturism radiat din circulaţie, a declarat Tatiana Radu, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 12 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că autoturismul figurează radiat din circulaţie de către autorităţile din Olanda din data de 14 mai 2021.

Persoana în cauză a declarat că este şofer angajat al unei firme din Republica Moldova şi nu avea cunoştinţă că acesta este radiată din circulaţie. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Tatiana Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *