Documentarul care ne face de râs: Botoșaniul e scena in care te poti intoarce cu 100 de ani in timp

Postul de televiziune Pro TV va difuza, duminică, începând cu ora 18.00, în emisiunea „România te iubesc” un documentar care va face ca imaginea Botoșaniului să aibă puternic de suferit. Botoșaniul e scena in care te poti intoarce cu 100 de ani in timp. Într-un promo postat pe Facebook, Botoșaniul este descris ca „polul sărăciei” și „scena în care te poți întoarce cu 100 de ani în timp”.

„Oamenii din multe sate traiesc la limita saraciei fără canalizare, apă sau asfalt. Multi n-au văzut niciodata semne ale civilizației. Duminică, la Romania, te iubesc! mergem într-unul dintre polurile sărăciei, Botoșani. Îi cunoaștem și pe care au condus județul în ultimii 30 de ani și care au dat DNA-ului mult material de lucru. Un fost președinte de Consiliu Județean e acuzat că și-a ridicat pe numele socrului o casă pe banii unui constructor de drumuri care aștepta la schimb să câștige licitații. Un alt șef de județ a făcut pușcărie pentru că ar fi spălat aproape 5 milioane de euro prin firma unui interpus. Vedem filmul unui județ ținut în sărăcie, duminică, la România, te iubesc!”, se arată pe contul România, te iubesc!.

Documentarul, care va cuprinde interviuri cu reprezentanți ai administrației publice județene și locale, a fost realizată de Paula Herlo.

5 thoughts on “Documentarul care ne face de râs: Botoșaniul e scena in care te poti intoarce cu 100 de ani in timp

  1. Nu documentarul ne face de ras, doar hotii pardon politicenii ce au condus judetul, documentarul prezinta realitatea, nu e ca si cum am fi un judet bogat si puternic si vine Pro Tv sa ne umileasca cu niste minciuni.

  2. Nu ,noi locuitorii ne facem de ras, cei care au condus acest judet si acest oras Botosani, Ar trebuii sa le fie RUSINE,……. macar atat, …….oare nu le este rusine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *