FOTO Sfidează legea și bunul simț! Ridică mașinile parcate neregulamentar pe străzile din Botoșani, dar staționează sub indicatorul „Oprirea interzisă”

Angajații societății comerciale Eltrans sfidează legea și bunul simț. Mașina acestora, care ridică autoturismele parcate neregulamentar pe străzile din Botoșani, staționează, în permanență, sub un indicator care nu permite nici măcar oprirea.

Autospeciala de ridicat mașini poate fi văzută, în fiecare zi, ocupând o bandă de acces în parcarea subterană de la Piața Centrală din municipiul Botoșani, chiar sub indicatorul „Oprirea interzisă”. În plus indicatorul are și semnul adițional potrivit căruia mașinile parcate în zona respectivă ar urma să fie ridicate.

Practic, angajații Eltrans intervin pentru a-i sancționa pe cei care încalcă regulile rutiere, însă ei sunt primii care greșesc. În timp ce mulți dintre șoferii sancționați o fac din grabă sau din lipsă de locuri de parcare, șoferul de pe platforma Eltrans o face în fiecare zi cu bună știință, însă cu dispreț față de ceilalți.

FOTO Șofer din Botoșani implicat într-un accident cu trei mașini. Patru persoane au ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *