„Ai lucra cu Gigi Becali la FCSB?”. Răspunsul lui Marius Croitoru

FOTO: gsp.ro

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a evitat un răspuns tranșant cu privire la o eventuală colaborare cu Gigi Becali (63 de ani).

Marius Croitoru și Ilie Poenaru sunt cei doi antrenori din Liga 1 pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB, lucru recunoscut public, în mai multe rânduri. Întrebat dacă ar putea să colaboreze cu Gigi Becali la FCSB, Marius Croitoru a oferit un răspuns amuzant, evitând să dea un verdict.

„Suntem doi pe listă, nu? Îl las pe Ilie primul. După ce îl dă afară pe el, ne mai gândim. Să îmi povestească cum e acolo”, a spus Marius Croitoru, în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Marius Croitoru crede că Gigi Becali nu este singurul patron din Liga 1 care se implică în alcătuirea echipei: „Credeți că nu mai există discuții între patroni și jucători? Credeți că alții nu se bagă? Dar ei au abilitatea să nu se bage la TV. Domnul Iftime nu a venit niciodată la mine să îmi spună cine să joace!”.

Eu cred că el are ceva, un dar special. Noi nu putem să ne dăm seama ce face el. Are un dar special de la Dumnezeu. Nu glumesc! Nu se poate să vinzi mereu jucători, dar echipa ta să nu clacheze spre B. A mai fost și Keyta la ei, l-am vrut și pe ăla, apoi pe Ongenda. Dar cum, tu îi tot vinzi, apoi scoți mereu alții? Ceea ce face el, doar el poate”, Gigi Becali, finanțator FCSB.

Sursa: gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *