Marius Croitoru, dezvăluire despre modul prin care aduce jucătorii la FC Botoșani: „În 10 secunde îmi dau seama”

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre modul cum recrutează jucători străini la formația sa. La FC Botoșani, Marius Croitoru este cel care se ocupă de monitorizarea și aducerea noilor jucători la echipă. Acesta a reușit de-a lungul timpului să aducă în Liga 1 mai mulți jucători anonimi, care au impresionat și apoi au fost vânduți contra unor sume importante de bani.

Tehnicianul moldovenilor a dezvăluit modul cum acesta face selecția și cât durează până se decide dacă un jucător merită transferat la Botoșani.

„Am 20 de jucători la care mă uit pe zi. În 10 secunde îmi dau seama. Dacă văd un jucător care îmi place, în 10 secunde intru deja și îl caut amănunțit. În rest, mă uit, tot după 10 secunde închid dacă nu-mi place. Dacă în 10 secunde calitățile lui îmi spun altceva decât îmi spun jucătorii din România, l-am și luat”, a declarat Marius Croitoru la emisiunea „Liga Digi Sport”.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, îl lăuda pe Croitoru pentru calitățile sale de a descoperi fotbaliști talentați.

„Eu cred că el are ceva, un dar special. Noi nu putem să ne dăm seama ce face el. Are un dar special de la Dumnezeu. Nu glumesc! Nu se poate să vinzi mereu jucători, dar echipa ta să nu clacheze spre B. A mai fost și Keyta la ei, l-am vrut și pe ăla, apoi pe Ongenda. Dar cum, tu îi tot vinzi, apoi scoți mereu alții? Ceea ce face el, doar el poate”, spunea Gigi Becali, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *