Împărtășim calitatea: cel de-al 5-lea ansamblu marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat în str. Victoriei

Cele mai noi apartamente Made To Measure, la un nivel superior de siguranță seismică, peste standarde  – UNIQUE Residence Victoriei

Redefinim standardele: urmărim ca prin toate proiectele rezidențiale marca UNIQUE Residence să dăm naștere unor spații de locuit de excepție, unice, pentru un mod de viață peste standarde, implementând împreună cu fiecare client conceptului nostru Made To Measure Apartment.

Împărtășim calitatea: preocupați continuu de satisfacția clienților noștri și inspirați de aprecierea noilor proprietari de apartamente Made To Measure, vă propunem al 5-lea ansamblu marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat pe str. Victoriei, în zona Teatrului Vasilache și a bisericii Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare.

Astfel, odată cu avantajele deja cunoscute, se vor regăsi și aici apartamente care vor beneficia de un pachet de echipare pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe.

VEZI diferența – pentru ce să te muți într-un apartament nou UNIQUE Residence

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranță seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanții săi sunt obligați să le atingă, în conformitate cu Normele de Proiectare la Acțiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european ”Eurocod 8 – Proiectarea structurilor pentru rezistența la cutremur”, cu anexele naționale și normativul de proiectare seismică P100-1/2013.

Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență peste standarde, realizată după cele mai performante soluții de proiectare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

Clădirea UNIQUE Residence din str. Victoriei – similar clădirii din Calea Națională – are un sistem de fundare eficient alcătuit din radier cu grinzi din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere astfel unora dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Botoșani.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

 

 

One thought on “Împărtășim calitatea: cel de-al 5-lea ansamblu marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat în str. Victoriei

  1. faceti parcari macar pentru jumate din numarul de apartamente ca sufocati orasul cu cladiri inghesuite fara parcari….primare esti sanatos urban, unde ne sufoci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *