Noul prefect al Botoșaniului și-a desemnat un director de cancelarie surpriză. Vezi cu ce echipă va lucra Sorin Cornilă

Noul prefect al județului Botoșani, Sorin Cornilă, și-a desemnat un director de cancelarie surpriză. Este vorba despre soția primarului comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, fostul subprefect Aneta Gireadă. Aceasta va conduce cabinetul noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, având în echipă doi consilieri ai fostului prefect, respectiv Sorin Andronache și Mirabela Dumitriu.

Totodată, din echipă va face parte și Cătălina Acatrinei. Singurul consilier care a părăsit cabinetul actualului prefect este Monica Răileanu. Aceasta a optat să se întoarcă pe o funcție la Direcția de Sănătate Publică.

Sorin Cornilă a fost învestit în funcția de prefect, vineri, în prezența primarilor, a șefilor de instituții, dar și a liderului PNL, Costel Șoptică.

5 thoughts on “Noul prefect al Botoșaniului și-a desemnat un director de cancelarie surpriză. Vezi cu ce echipă va lucra Sorin Cornilă

  1. Iti deschizi croitorie Sorinei? Ce ai pățit? Au!!!!! Ti au dat funcție dar te au lovit rau cu Aneta…..Ma gândeam ca vii și tu cu echipa tanara ca PSD nu cu babe…Succes Sorinei și spune I lui Gireada sa și o tir la primarie dacă asa e de buuuuna.

  2. Ce te mai invarte mai Gireada Aneta ta…..nu i place la sat….e doamna de oraș…..tu fraierul…muncește și da bani la partid…ca nu I de nasul ei primaria…..te dai mare crai dar te joaca pe degete..

  3. Cand am aflat ca Dan Nechifor va fi schimbat, am afirmat ca la Botosani functioneaza un „guvernas” mai presus decat guvernul Romaniei. Saracul Nechifor n-a inteles, sau s-a facut ca nu intelege, ca ramasese Aneta fara „coledzi”.

  4. …… dom prefect ….ma bucuram dar ai pierdut la categoria CROITOREASA CEL VITEAZ imi pare rau pentru tine era ok totul dar surprizacu piesa de teatru care se numeste – Tractoristul si Croitoreasa -spectatorii nu te aplaudă ..

  5. Aneta nu a făcut toată viata ei decât sa stea degeaba pe banii romanilor. Apoi mulțumește partidului !voi romani fraieri , munciți pe nimic ca uite tupeul politic ce a făcut din județul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *