O polițistă din Botoșani, amenințată cu moartea. Bărbatul care a agresat-o, mort în timpul procesului de ultraj

O polițistă din Botoșani a fost amenințată cu moartea, însă agresorul acesteia a murit în timpul procesului de ultraj. Fapta s-a întâmplat în luna iulie 2017 a fost fapta, atunci când botoșăneanul Vasile Constantin Dău a amenințat-o pe polițistă că îi taie gâtul.

În luna ianuarie a anului trecut, bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru ultraj, însă, la termenul de joi, procesul a fost închis, întrucât Vasile Constantin Dău a decedat.

Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. 6 Cod procedură penală rap. la art. 16 lit. f Cod procedură penală încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului Dău Vasile Constantin, trimis în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni de ultraj prevăzută de art. 257 alin 1, 4 Cod penal rap. la art. 206 alin. 1 Cod penal, urmare a decesului inculpatului. În temeiul art. 25 alin. 5 Cod procedură penală, lasă nesoluționată acțiunea civilă formulată de partea civilă Lichiardopol (fostă Străchinariu) Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *