Doi tineri au furat utilaje și sute de litri de motorină de la un bărbat din Botoșani. Banii obținuți i-au băgat la păcănele

Doi tineri din județul Suceava au furat două utilaje, acumulatori și sute de litri de motorină de la un bărbat din comuna Vorona, județul Botoșani, iar cu banii obținuți din vânzarea lor au mers să joace la păcănele. Marian Adrian Bălan, de 20 de ani, din Roșcani, și Andrei Dănuț Logigan, de 18 ani, din Liteni, au dat de bănuit în momentul în care au mers la aparatele de jocuri de noroc și au jucat sume uriașe de bani.

Cercetările polițiștilor au arătat că banii erau obținuți ilegal. Cei doi au vândut bunurile sustrase atât de la bărbatul din Botoșani, cât și de la alte persoane, unui bărbat de 35 de ani, din Liteni.

Furtul de la Vorona a avut loc în noaptea de 6 spre 7 februarie. Cei doi au recunoscut în fața oamenilor legii că au sustras de la două utilaje (excavatoare), acumulatorii și au sustras 240 de litri de motorină.
Acum, ei sunt cercetați pentru furt calificat. Ei sunt principalii supecți în cazul a  două furturi săvârșite pe raza orașului Salcea și a comunei Vorona, județul Botoșani. Tinerii au furat bunuri în valoare de aproximativ 4000 de euro. Cei doi au fost reținuți de oamenii legii pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *