Rata de infectare COVID înregistrează și joi o scădere ușoară la nivelul județului Botoșani

Rata de infectare COVID înregistrează și joi o scădere ușoară la nivelul județului Botoșani. Potrivit datelor prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Botoșani au fost raportate, în ultimele 24 de ore, 226 de cazuri de coronavirus, cu o incidență COVID la nivelul județului de 11,37/1000. Miercuri, rata de contaminare a fost de  11,52/1000

De la începutul pandemiei și până în prezent, 33.013 de botoșăneni au contactat această boală. Județul Botoșani figurează, în ultimele 24 de ore, și cu decese cauzate de COVID.

În intervalul 09.02.2022  – 10.02.2022 au fost raportate de către INSP 139 de decese (86 bărbați și 53 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București”,  arată sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *