VIDEO Oana Tăbultoc, tânăra din Botoșani de la Eurovision, are nevoie de voturi pentru calificarea în semifinala live

Tânăra de 21 de ani, din Botoșani, Oana Tăbultoc, care participă la Eurovision, are nevoie de voturile oamenilor pentru a se califica în semifinala live.  Selectia Nationala Eurovision Romania 2022 a ajuns la faza in care juriul si publicul aleg cei 20 de concurenti care vor concura in Semifinala LIVE ce va fi in direct la TVR 1, pe data de 12 februarie.

Oana Tabultoc, botosaneanca in varsta de 21 de ani, studenta in anul II la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, are nevoie de votul botosanenilor pentru calificarea in semifinala live a Eurovision Romania. Dupa concursuri internationale in Israel, Macedonia, Italia, Rusia sau Ucraina si numeroase concursuri nationale, Oana este la un pas de semifinala televizata.

Juriul Eurovision au ales deja 15 concurenti care au intrat in semifinala a doua, iar publicul poate trimite inca 5 concurenti, insa alesii juriului nu au fost anuntati.

”Dragi botosaneni, am nevoie de votul vostru! Incepand de miercuri de la ora 20:00, pana joi la ora 20:00, puteti vota piesa UTOPIA pe link-ul afisat mai jos de pe fiecare cont de FACEBOOK. Doar impreuna putem duce Botosaniul pe harta Eurovision Romania. Va multumesc tuturor pentru voturi”, a transmis Oana Tabultoc.

Botosanenii o pot vota pe Oana Tabultoc cu piesa UTOPIA pe link-ul acesta: https://eurovision2022.anyvote.ro/
Puteti acorda un singur vot de pe un cont de Facebook. Apasă „Votează”, acceptă solicitarea Facebook (aceasta e necesară pentru a asigura un singur vot de persoană) și confirmă votul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *