Carol, copilul din Botoșani, căzut de la etaj, este în comă la spital. Apelul disperat al tatălui său

Carol, copilul de doi ani, din municipiul Botoșani, care a căzut, miercuri dimineață, de la etajul III al unui bloc, este în comă la Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Va mulțumesc la toți care ați încercat sa ne ajutați va rog rugați-vă pentru el avem nevoie de o minune! Are nevoie de toată energia pozitiva ..”, este mesajul disperat al tatălui său.

Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți. Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime.

La fața locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani pentru evaluare, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

FOTO & VIDEO La un pas de tragedie! Un copil de doi ani a căzut de la etajul III al unui bloc din Botoșani

One thought on “Carol, copilul din Botoșani, căzut de la etaj, este în comă la spital. Apelul disperat al tatălui său

  1. -Dar părinții de ce nu l-au supravegheat pe copil?
    În alte țări cu adevărat civilizate și cu o legislație dură, părinții riscă mult decăderea din drepturile părintești, la o treabă din asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *