Bucurie imensă pentru cei doi copii, de 5 și 6 ani, dintr-o familie din Botoșani! Au, în sfârșit, lumină în casă

Bucurie imensă pentru cei doi copilași de cinci și șase ani, dintr-o familie din județul Botoșani, care nu au avut niciodată curent electric în locuință. În urma campaniei demarate de polițista de frontieră Simona Elena Suhan, Andrei și Andreea, din Hilișeu Horia, au lumina în sfârșit.

„Am reusit si am achiziționat un panou fotovoltaic care a fost montat în weekend și acum copilașii au lumina și numai stau pe întuneric. Cei doi fratiori au primit datorita celor care ati donat și hainute, încălțăminte, alimente și tot ceea ce au avut nevoie pentru un trai mai bun.S-au donat și doua geamuri termopan pentru casuta lor care vor fi înlocuite în primăvara cum se face vreme, cu ajutorul implicarii domnului Primar Ioan Butnaru și a a celor de la Primăria Hiliseu Horia din județul Botoșani. Ca sa ajungem la casuta celor doi fratiori din Hilisau Crisan aproape de padure și frontiera cu Ucraina, cu cele necesare a fost nevoie să apelăm la cineva cu un faiton, fiind un drum aproape de pădure și departe de civilatie mai mult impracticabil care durează cam 15 minute la urcare. Dar când am ajuns la copilași și-am primit imbratisarile lor am uitat și de frig și de ploaie și de noroiul de pe picioare. Bucuria lor a însemnat enorm pentru noi”, a povestit Simona Elena.

Mama copilasilor își dorește enorm sa le ofere copilasilor un trai mai bun, și de aceea ar dori sa cumpere o bucată de pământ mai aproape de civilizatie și școală unde sa poata construi o casuta pentru cei doi copilasi. Cei care vor să doneze în continuare pentru familia respectivă pot lua legătura cu Simona Elena la numărul de telefon: 0757139794.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *