Cunoașteți cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi vă vom spune de ce canapelele de colț sau colțarele sunt piesa de mobilier perfectă. Pentru a face acest lucru, vom vorbi despre 5 dintre avantajele achiziționării acestui tip de canapea. Pregătiți?

PROFITAȚI LA MAXIMUM DE SPAȚIU

Coltarul este piesa de mobilier ideala pentru spatii foarte mari si spatioase. Este o canapea care pretinde proeminență și oferă un mediu foarte elegant și sofisticat. Dacă vrei să profiti de fiecare centimetru din camera ta de zi, de acel spațiu mort de sub scări sau de colțul peretelui, aceasta este canapeaua ta.

Pe de altă parte, pe lângă faptul că profitați de toate spațiile, îl puteți folosi pentru a crea două medii diferite. Este foarte simplu, dacă aveți un living mare îl puteți folosi pentru a separa zona de televizor și de agrement de cea în care se ia masa.

OFERĂ MAI MULTE LOCURI

Cu toții ne bucurăm aici. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de canapea este ca ofera multe locuri astfel incat nimeni sa nu ramana pe din afara. Puteți alege canapele de colț de până la 7 locuri! Dacă ai o familie foarte numeroasă sau ești unul dintre cei care invită mereu prieteni la cină, cu această canapea vei fi cea mai bună gazdă.

POSIBILITATEA DE A LE PERSONALIZA

Această canapea este de obicei un fotoliu modular. Adică permite o personalizare a scaunului. De exemplu, poți decide dacă vei pune sau nu un șezlong?  Trebuie sa alegi si forma, intrucat exista multe modele de coltar, in forma de L, in forma de T sau chiar in forma de U. ramane doar de tine sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

În ceea ce privește tapițeria, culorile și texturile pentru această canapea sunt la ordinea zilei. Poti alege intre piele, stofa sau catifea. O alegere dificilă, nu?

SCHIMBAȚI ASPECTUL CAMEREI

Chiar dacă ai o canapea de colț, asta nu înseamnă că nu-i poți schimba aspectul oricând dorești și asta e posibil datorită huselor. Există multe modele și varietăți  de huse în diferite culori și texturi, pentru a da o notă nouă livingului tău de fiecare dată când dorești. De asemenea, dacă aveți copii sau animale de companie acasă, acestea vă vor ajuta să-l mențineți în stare perfectă, în timp ce îl fac mai ușor de curățat.

Un sfat, canapele de colț sunt de obicei mari. Asta înseamnă că vor capta o mare proeminență și că pot încărca camera la nivel vizual. Compensează-l cu mobilier puțin și ușor în restul livingului.

FOARTE PRACTIC

In cazul in care sufrageria ta nu are multi metri pătrați, o canapea de coltar ii va da un efect spatios , deoarece ajuta la eliberarea spatiului. Îl poți cumpăra și cu depozitare, deoarece te va ajuta să menții ordinea în casa ta.

In plus, le poti amplasa oriunde, fie in interior, fie in exterior, coltarul se adapteazatuturormediilor.

Deși în articol am vorbit despre spații mari, în realitate canapelele de colț sunt concepute pentru spații mici, precum colțurile. Din acest motiv, acest stil este foarte versatil deoarece se adaptează de la un mic birou la un living mare.

Canapelele pe colț au, cu siguranță, un stil modern și se potrivesc cel mai bine, în mod evident, în casele contemporane. Au devenit mult mai populare pentru că îți permit să profiți de tot spațiul din cameră. La fel ca toate canapelele, un colțar extensibil vine în diverse mărimi, culori, materiale și stiluri. Dacă ai un living mai mic, poți opta pentru un colțar extensibil mai îngust și compact, iar dacă ai un living larg, poți alege un colțar extensibil mai mare, cu perne voluminoase.

Pentru că un colțar extensibil poate domina o cameră, este bine să ai grijă să îl alegi într-o dimensiune potrivită. O canapea pe colț este perfectă pentru o familie datorită dimensiunilor lor. Un avantaj al unui colțar extensibil este spațiul de depozitare pe care îl oferă în plus și faptul că tinde să fie mai confortabilă dacă cumva aveți oaspeți care rămân peste noapte și dorm pe canapea.

COLȚARE PENTRU BUCĂTĂRIE

Există colțare și pentru bucătării. Poți adapta, desigur, un model de canapea pentru colț și într-o bucătărie sau poți cumpăra una destinată deja bucătăriei. Deși există și colțare de bucătărie care pot fi extensibile pentru a se putea dormi pe ele, cele mai multe sunt prevăzute cu locuri de depozitare, axându-se pe cu totul alt aspect practic, adaptat camerei în care se găsesc.

Colțarbucătărie – idei

Sperăm că cu aceste sfaturi îți va fi mai clar dacă vrei să cumperi o canapea de colț și să creezi un mediu confortabil și spațios în casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *