Autoturism blocat în trafic pe un drum din Botoșani, după o urmărire de aproximativ 1 kilometru. Motivul pentru care șoferul a fugit de polițiști

Urmărire ca în filme după un autoturism care nu a oprit la semnalele polițiștilor, la Botoșani. Duminică, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau în localitatea Tudora, au efectuat semnale de oprire, unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, mărind viteza, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, reușind oprirea și blocarea acestuia după aproximativ 1 kilometru.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 21 de ani, din comuna Tudora. Poliţiştii au constatat că botoşăneanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

”Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Cercetările sunt continaute sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, precizează IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *