Gigi Becali mai vrea doi jucători de la FC Botoșani. Despre cine este vorba!

FOTO: gsp.ro

După ce a realizat transferul lui Malcom Edjouma (25 de ani) la FCSB, Gigi Becali mai pune la cale două mutări pe axa Botoșani-București. Patronul FCSB-ului a pus ochii pe albanezul Enriko Papa (28 de ani), căpitanul lui FC Botoșani, și fundașul central Joyskim Dawa (25 de ani). În ciuda opoziției colaboratorilor săi, Gigi Becali insistă pentru internaționalul camerunez. Imediat după intenția latifundiarului din Pipera de a-i transfera pe cei doi ”moldoveni” a ieșit la iveală, Valeriu Iftime i-a transmis un mesaj omologului său din Capitală.

Patronul lui FC Botoșani a declarat că Papa este netransferabil și are o înțelegere cu el pentru prelungirea contractului, în timp ce, în cazul lui Dawa, chiar dacă nu ar vrea să renunțe la fundașul camerunez, ar putea ceda totuși, dacă Gigi Becali va face o ofertă bună. Iftime a făcut referire la declarația finanțatorului de la FCSB de după transferul lui Edjouma pentru 330.000 de euro.

Atunci, Becali a declarat că l-a sunat pe Iftime să-i spună că ar fi fost dispus să plătească până la 900.000 de mii de euro în schimbul mijlocașului francez, pe care-l consideră un fotbalist cum nu a mai avut de când a intrat în fotbal.

Să nu credeți că vreodată domnul Becali va fi sincer în negocieri. Sau că m-a prostit. Nu există un transfer al lui Enriko Papa. Am o convenție cu el să rămână la noi și sper să fie mai câștigat la noi mai mult decât un zbucium de asta de un meci sau de jumătate de sezon. E căpitanul nostru, e netransferabil. Asta o spune antrenorul, nu eu. La FCSB, nu vor avea răbdare cu el, sunt convins.

Cu Dawa, discutăm după meciul de joi. Dar nici el nu e transferabil. După ce a declarat domnul Becali, o să-l coste că a spus că m-a înșelat. Dacă a spus că m-a înșelat cu 400.000, atât va plăti peste transferul copilului”, a spus Valeriu Iftime, la Liga Digisport.

Enriko Papa, fotbalistul din Liga 1, cotat la 1 milion de euro. ”Fac orice efort pentru el. E extraordinar”
Mijlocașul albanez a intrat în ultimele șase luni de contract cu FC Botoșani, însă Valeriu Iftime susține că are o înțelegere cu Enriko Papa ca să continue la gruparea din Moldova.

”Papa joacă la orice echipă din România și cred că este jucător de echipă națională pentru Albania. Este un caracter extraordinar, este căpitanul de echipă, de la Marius Croitoru nu am mai avut un asemenea căpitan.

Pentru el, fac orice efort să rămână fotbalistul nostru în continuare.

Am negociat cu el, rămâne la noi. Un copil ca Enriko Papa a venit în România acum 4 ani, vorbește perfect românește, care respectă tot ce avem aici, îi place în România, este extraordinar de frumos să vezi un asemenea copil, și să fie căpitanul echipei noastre”, a spus Iftime, potrivit digi sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *