Primă pentru jucătorii lui FC Botoșani după victoria cu Dinamo

Foto: Telekom Sport

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 4-0, în etapa 24 din Liga 1, iar moldovenii și-au consolidat poziția a 4-a în clasamentul Ligii 1. FC Botoșani s-a impus în fața lui Dinamo, dar moldovenii au fost cu gândul la situația „câinilor” la finalul partidei câștigate cu 4-0.

Mihai Ciobanu, antrenorul din acte de la FC Botoșani, a recunoscut că și-ar dori ca Dinamo să nu retrogradeze și a explicat de ce. „Îmi pare rău pentru situația lor, dar acolo probabil au fost probleme care vin din trecut. Ar fi mai sărac fotbalul, pentru că ne-ar lipsi acest public admirabil. Sunt echipe cu istorie, cu tradiție în România, care au un public pe masură”, a spus Mihai Ciobanu,  antrenorul din acte al lui FC Botoșani.

Mihai Ciobanu a dezvăluit faptul că Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, o să le dea o primă jucătorilor săi pentru victoria cu Dinamo. Totodată, antrenorul din acte al moldovenilor a ținut să-l felicite pe Marius Croitoru pentru că a bifat 100 de meciuri ca antrenor în Liga 1.

„Victorie concludentă, ca și scor, dar în teren, băieții au muncit exemplar pentru asta și merită felicitați. Ne bucurăm foarte mult pentru Marius și ne-am bucura ca și la 200, și la 300, și la 1.000 să aibă astfel de serbări, cu multe goluri. Băieții noștri sunt recompensați întotdeauna de patron când muncesc bine și au rezultate”, a spus Mihai Ciobanu, potrivit prosport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *