FOTO Accident pe un drum din Botoșani! Două mașini s-au ciocnit

Foto: Radar Botosani Oficial

Un accident rutier a avut loc, luni, pe un drum din localitatea Bădiuți din orașul Ștefănești. Potrivit martorilor, două mașini s-au ciocnit puternic, respectiv un VW Passat și un BMW.

Din primele informații, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci cu pagube materiale.

Un alt șofer a ajuns cu mașina într-un șanț

Un bărbat din Botoșani a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un șant. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, în timp ce se deplasau, sâmbătă, cu autospeciala de poliție pe Drumul Județean DJ 282, dinspre Săveni înspre Drăgușeni, au observat în localitatea Podriga, un autoturism care a intrat într-un șanț de pe marginea părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 48 de ani, din comuna Mileanca, care se afla singur în autoturism, iar în urma impactului nu suferise leziuni corporale.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *