O firmă din Botoșani a semnat un contract de peste 7 milioane de lei cu CFR

O firmă din Botoșani a semnat un contract de peste 7 milioane de lei cu CFR. Este vorba de societatea comercială CBC Hale SRL, cea care a câștigat licitația pentru refacerea halelor de la Revizia de vagoane Craiova. Licitația a fost organizată de Sucursala Regională de Transport Feroviar de Calatori Craiova, iar firma din Botoșani s-a impus oferind cel mai bun preț.

Desfasurarea activitatii de mentenanta in cadrul Reviziei de Vagoane Craiova se desfasoara in spatii insuficiente si deficitare din punct de vedere al continuitatii activitatii, cu precadere in perioadele cand conditiile meteo sunt nefavorabile (precipitatii, ninsori). Interventiile realizate in conditii atmosferice nefavorabile duc la micsorarea calitatii lucrarilor si la imbolnaviri ale salariatilor”, au transmis reprezentanții Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Craiova.

În Revizia de vagoane au loc reviziile sau reparațiile la locomotive, automotoare și vagoane și mentinerea in stare calda a acestora in timpul sezonului rece.

Firma dispusă să dea 1,37 milioane de euro pentru Vegastel, cea mai frumoasă clădire de birouri din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *