Tentativă de omor, duminică, într-o localitate din Botoșani. Un bărbat de 38 de ani a ajuns la spital

Echipaj de poliție la BotosaniO tentativă de omor a fost înregistrată duminică într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un bărbat de 53 de ani. Potrivit anchetatorilor, fapta s-a produs pe fondul unui conflict spontan între cei doi bărbați, la care a luat parte și un bărbat în vârstă de 80 de ani. Evenimentul s-a produs în curtea bătrânului de 80 de ani. Bărbatul de 53 de ani a pus mâna pe o furcă și l-a înțepat în piept pe cel de-al doilea.

Un localnic din Broscăuți a declarat, pentru BotosaniNews, că agresorul „este o persoana cunoscuta din Broscăuți”, iar victima este „un băiat pe care îl folosea la muncă”. Polițiștii din Botoșani l-au ridicat pe autor și l-au dus la audieri. În schimb, victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal din Dorohoi. Pentru că avea un plămân perforat, medicii au decis să îl transfere pe bărbatul de 38 de ani la Iași.

În primă fază, polițiștii au primit informații că bărbatul ar fi fost înjunghiat de bătrânul de 80 de ani, cu care ar fi avut un conflict. În urma audierilor făcute, s-a stabilit că în timpul certei dintre cei doi ar fi intervenit bărbatul de 53 de ani, care i-ar fi înfipt furca în piept celui mai tânăr dintre ei.

Deputatul Lucian Feodorov în continuare în stare gravă în spital. Botoșăneanul este intubat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *