FOTO Povestea cățelușei Kira, devenită prietena de bază a pompierilor din Botoșani

Pompierii din Botoșani au adoptat o cățelușă, care a devenit cea mai bună prietenă a lor. Se numește Kira și a devenit membră a echipei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Botoșani în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Patrupedul a fost găsit pe un câmp din apropierea municipiului Botoşani, în momentul în care un echipaj de pompieri se întorcea de la o misiune. Este privită acum ca fiind „cățelușa jucăușă, cu ochii migdalați și blana de pluș, care nu încetează să-și arate afecțiunea față de pompierii botoșăneni”.

„A fost găsită de un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care se întorcea de la o intervenție. Prima plimbare cu autospeciala de stingere cu apă și spumă a fost drumul către o viață lipsită de griji. Spălată, hrănită, deparazitată și vaccinată, Kira a devenit sursa de energie și bucurie pentru toți colegii care o întâlnesc.

Noaptea păzește cu strășnicie curtea subunității. Ziua se joacă și participă, cu mare interes, la toate activitățile desfășurate de pompierii botoșăneni….chiar și atunci când vine vorba de decontaminarea colegilor întorși de la cazuri Covid.
După o misiune grea, Kira este cea care ne aduce zâmbetul pe buze și, în gesturile ei simple și nevinovate vedem recunoștința și prietenia adevărată”, susțin reprezentanții ISU Botoșani.

Deputatul Lucian Feodorov în continuare în stare gravă în spital. Botoșăneanul este intubat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *