Model de succes în afaceri! Doi tineri din Botoșani și-au făcut business în agricultură

Adrian şi Teodora Chiaburu, doi tineri absolvenţi ai Facultăţii de Agricultură în cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, au pus bazele unui business. Aceştia pot fi consideraţi un model de succes în afaceri.

„Seria clipurilor dedicate absolvenților noștri continuă cu Adrian și Teodora Chiaburu, doi tineri care administrează 1400 de hectare în județul Botoșani. Agricultura – domeniul în care investitorii au succes financiar – are mare nevoie de specialiști dedicați și cu viziune. Acesta este mesajul lor pentru tineri, în general, și pentru elevii care se apropie de finalizarea studiilor liceale”, au transmis reprezentanţii USV Iaşi.

Universitatea de Științele Vieții (USV) ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași lansează proiectele, finanțate prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), intitulate ”e-Antreprenor” și “Educație și profit”. Universitatea de Științele Vieții va oferi granturi de peste 1,3 milioane de euro studenților care vor să demareze propriul business. USVIași a câștigat un proiect prin care va oferi granturi de peste 1,3 milioane de euro. Toate acestea vor fi posibile deoarece, dintr-o competiție strânsă în care s-au depus 351 de cereri de finanțare cu o valoare totală de 685 de milioane de euro, proiectul realizat de Universitatea de Științele Vieții din Iași a ieșit câștigător.

Sursa:bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *