Un copil de 6 ani a murit, după ce tatăl lui a căzut beat peste el

Foto: Guliver/GettyImages

Un copil de șase ani din Brădeni, județul Sibiu, a murit, după ce tatăl lui a căzut beat peste el. Bărbatul și-a găsit fiul fără suflare lângă el, dimineața și a sunat de urgență la 112. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar părintele micuțului este audiat.

Potrivit primelor informații, micuțulul fusese agresat în trecut. Criminaliștii, polițiștii de investigații criminale și un procuror au mers la fața locului și au găsit trupul neînsuflețit al băiețelului de șase ani.

Copilul a fost transportat la Servicului de Medicină Legală Sibiu, iar trupul lui va fi suspus necropsiei pentru a afla cu exactitate care a fost cauza decesului.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu se ocupă de cercetarea cazului și vor să stabilească care au fost împrejurările decesului micuțului, dar și încadrarea juridică a faptei. Dacă se va dovedi că tatăl este vinovat de moartea copilului de șase ani, bărbatul va risca ani grei de închisoare.

Micuțul ar fi fost supus de multe ori unor agresiuni din cauza tatălui său. Bărbatul consumase alcool și ar fi căzut peste copilaș. Autoritățile au luat în calcul ca fapta acestuia să fi condus la decesul băiețelului.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *