FOTO 20 de microbuze de transport marfă sau călători, parcate neregulamentar în Botoșani, blocate de polițiștii locali

Un număr de 20 de microbuze de transport marfă sau călători, parcate neregulamentar în municipiul Botoșani, au fost blocate de polițiștii locali. Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Botoșani, în dimineața zilei de miercuri, 02 februarie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice au desfășurat o acțiune punctuală vizând identificarea situațiilor în care autovehiculele de transport marfă sau călători, au fost parcate în părcările publice de pe domeniul public sau privat al municipiului Botoșani.

Astfel, a fost dispusă măsura blocării unui număr de 20 autovehicule staționate în parcări publice amenajate în Aleea Cinema, Aleea Curcubeului, Aleea Grivița, str. Săvenilor, Aleea Azurului.

Urmare prezentării la sediul instituției a deținătorilor autovehiculelor a fost dispusă sancționarea contravențională conform prevederilor H.C.L. nr. 292/2017, fiind aplicat un număr de 17 sancțiuni în cuantum de 5100 lei. Polițiștii locali vor continua activitățile de identificarea a situațiilor de încălcarea a normelor legale reglementate de H.C.L. nr. 292/2017”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *