Directorul DSP Botoșani a anunțat de când se dau tichetele de vaccinare. „Distribuitorul a avut o problemă de tipărire”

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței, a anunțat, miercuri, un nou termen cu privire la distribuirea tichetelor de vaccinare pentru botoșănenii care au schema completă de vaccinare. Șefa DSP susține că distribuitorul a avut o întârziere la tipărirea acestor tichete astfel încât acestea vor ajunge mai târziu decât era preconizat la Botoșani. Prin urmare, botoșănenii care sunt trebuie să beneficieze de aceste tichete vor pute intra în posesia lor începând de vineri.

„Având în vedere că distribuitorul a avut o problemă de tipărire a acestor tichete, ultima promisiune pe care o avem este că astă seară pleacă din București și în principiu ar trebui ca mâine dimineață (n.r. joi) să ajungă în Botoșani. Având în vedere că sunt un număr mare de tichete ele vor fi distribuite către centre și către medici de familie, iar de vineri rugăm cei care sunt beneficiari ai acestor tichete să meargă către centrele de vaccinare și către medicii de familie începând cu data de vineri”, a declarat Monica Adăscăliței.

Botoșănenii vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul în care s-a efectuat imunizarea. Voucherele în valoare de 100 lei se distribuie indiferent de tipul de vaccin administrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *